Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Evertiq
Elektronikproduktion |

Snart går startskottet för Evertiq Expo Göteborg

Om bara ett par veckor, närmare bestämt den 20 september, kommer Evertiq Expo Göteborg att återigen gå av stapeln. Expot, som huserar på Svenska Mässan, har under flera år lockat intresserade, bransch- och industriexperter och företagsledare från hela landet och även från internationellt håll.

Årets Evertiq Expo Göteborg fokuserar på att skildra hela industrin och marknaden, i ett väldigt koncentrerat format. Besökarna har möjligheten att utforska utställningsgolvet, som är fyllt med bolag inom elektronik, automation, artificiell intelligens, IoT och mycket mer

Evertiqs skräddarsydda scenprogram, som går parallellt med Expot, ger besökarna en överblick av vad som sker inom industrin och det kommer även att bjudas på djupdykning inom specifika ämnen, exempelvis rymdelektronik.

"Evertiq Expo Göteborg har blivit en viktig plattform för att samla experter, visionärer och ledande företag inom elektronikområdet", säger Daniel Myrtenblad, projektledare för Evertiq Expo. "Vi är stolta över att kunna erbjuda en unik möjlighet och miljö för besökare och utställare att nätverka och lära av varandra.”

Scenprogrammet är som sagt en central del av Expot och presenterar en namntung lista av talare som delar med sig av sina insikter och erfarenheter. Ämnen som diskuteras inkluderar hållbar komponentinkurrans, Edge AI processorer, hårdvara och mjukvara, elektronik i rymden och strålning, prototypframställning inom elektronikproduktion och mycket mer. Deltagarna har möjlighet att ställa frågor och delta i diskussioner som driver industrin framåt.

Evertiq Expo Göteborg 2023 har också en starkt fokus på att främja nätverkande och affärsmöjligheter. Besökarna har chansen att interagera med företag och innovatörer, vilket ger dem möjlighet att bygga relationer och utforska potentiella samarbeten.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2