Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas ambrits dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Etteplan köper High Vision Engineering Sweden

Teknikföretaget Etteplan utökar sin närvaro i Sverige genom förvärvet av ingenjörsföretaget High Vision Engineering Sweden AB.

High Vision Engineering erbjuder avancerade konsulttjänster inom de olika produktutvecklingsfaser för den svenska fordons- och tillverkningsindustrin. I och med förvärvet kommer 40 High Vision-anställda att gå över till Etteplan.

– Etteplan hälsar med stor entusiasm High Vision Engineering välkommen till vår verksamhet i Göteborg, Sverige och i världen. Genom High Vision Engineering utökas vår fordonskompetens med expertis inom elektrifiering av fordonsparker samt elektronik, mjukvara och uppkopplade fordon, säger Tero Leppänen, SVP Software & Embedded Solutions för Etteplan i ett pressmeddelande.

High Vision har kontor i Göteborg och i Trollhättan och är specialiserade på produktutveckling och er­bjuder kvalificerade ingenjörstjänster inom design, elektronik, testning och validering, kvalitet och projekt­ledning. 

– Vår vision av framtiden präglas av långvariga partnerskap, kompetenta och engagerade anställda samt främjande av miljövänlig teknik. Etteplan delar många av de framgångsfaktorer som har gjort det möjligt för High Vision att öka kundnöjdheten och lönsamheten samt minska sin miljöpåverkan, säger Peter Weston, vd för High Vision Engineering.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1