Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Insplorion
Komponenter |

Insplorion inleder nytt samarbete, siktar på den marina sektorn

Insplorion påbörjar försäljning av företagets sensorer för vätgasdetektion för att verifiera teknikens egenskaper tillsammans med kunder.

Ett samarbete för att utforska marknaden för vätgassensorer inom den marina sektorn har lett till ett kommersiellt partnerskap. Den icke namngivna partnern har inledningsvis lagt en order på 600 000 kronor som ska täcka leverans och installation av prototyper i olika typer av kundapplikationer. Samarbetspartnern beskrivs som en ledande aktör inom gas- och brandsäkerhet för den marina marknaden.

– Detta är ett första steg mot ett fullskaligt kommersiellt samarbete mellan partnerna som ska undersöka hur väl Insplorions sensorer presterar i verkliga förhållanden. Vi har jobbat tillsammans med denna partner de senaste månaderna och träffat potentiella kunder där intresset av Insplorions sensor har varit stort, säger Johan Rask, vd på Insplorion i ett pressmeddelande.

Ambitionen med partnerskapet är att utveckla och sälja vätgassensorer till det marina segmentet då vätgas används som ett hållbart bränslealternativ för att minska industrins CO2-utsläpp.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons