Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CORE emt
Elektronikproduktion |

Svensk EMS:are investerar i produktionen

Kontraktstillverkaren Pulskontroll har nyligen uppgraderat sin maskinpark med en ny Yamaha YSM10 Pick & Place med hjälp av CORE-emt.

Pulskontroll, som är beläget i Bovallstrand på västkusten, är en EMS:are specialiserad på utveckling och tillverkning av styrsystem för industriella miljöer. Företaget riktar in sig på områden som industriell oljeregeneration, ventilation, transportsystem samt olika delar av fordonsindustrin.

Pulskontroll har nyligen valt att uppgradera sin maskinpart med en Yamaha YSM10 Pick & Place i syfte att förbättra kvaliteten och effektiviteten i produktionem.

–Vi är glada över att vi nu kan erbjuda våra kunder mer avancerade kort. Dessutom har vi tagit bort mycket manuellt arbete, som nu utförs i vår monteringslina. Det resulterar i kortare produktionstid och en bättre slutprodukt, säger Alexander Berntsson, Pulskontrolls vd, i ett pressmeddelande.

Danska CORE-emt levererade och utförde installationen av YSM10 samt såg aven till att verksamheten fick utbildning i den nya utrustningen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons