Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 juni 2003

Nexus utvecklar partnerskap med NOTE

NOTE AB och Technology Nexus AB har tecknat ett samarbetsavtal kring EMS-tjÀnster (Electronic Manufacturing Services).
Detta Àr det andra avtal som Nexus tecknar med en elektronikproducent pÄ kort tid. Syftet med avtalen Àr att skapa ett nÀrmare samarbete med de producenter Nexus utnyttjar för tillverkning av elektronik. Avtalet innebÀr att Nexus kapitalbindning för komponenter minskas med cirka 7 miljoner kronor.

"Genom vÄrt partnerskap med NOTE ser vi förbÀttrade möjligheter att möta vÄra kunders krav pÄ bredare Ätaganden, effektivare processer, kortare ledtider och ökad kostnadseffektivitet", berÀttar Mikael Jacobsson, VD för Nexus. "Nexus har arbetat med NOTE i över 15 Är och det kÀnns glÀdjande att vi nu kan fördjupa detta samarbete ytterligare", fortsÀtter han. "VÄra kunder efterfrÄgar allt mer avancerade lösningar, med höga krav pÄ kvalité och sÀkerhet, och NOTE Àr en partner med stor erfarenhet kring tillverkning av denna typ av produkter", avslutar Mikael Jacobsson.

"Vi ser det hÀr samarbetet med Nexus som ett ytterligare steg i vÄr utveckling mot att bli det sjÀlvklara valet nÀr vÄra kunder skall vÀlja EMS-tillverkare", sÀger NOTEs styrelseordförande Sten Dybeck. "I det hÄrda lÀge som branschen befinner sig i idag Àr utbyte av olika kompetenser en viktig bestÄndsdel för att behÄlla jobben i Sverige", avslutar Sten Dybeck.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-1