Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Epishine
Embedded |

Epishine inleder IoT-samarbete

Det svenska Epishine har kommer tillsammans med IoT-bolaget The Things Industries att utveckla "självdrivna" IoT-lösningar.

Genom samarbete introducerar bolagen en "självdriven" enhet som kombinerar Epishines inomhussolceller med The Things Industries utbud av produkter och tjänster för Internet of Things (IoT) -lösningar på LoRaWAN-nätverket.

Det som skiljer denna plattform från andra på marknaden är att kombinationen med Epishines inomhussolceller skapar en underhållsfri IoT-enhet, för innomhusbruk.

– Vi är glada över att gå in i denna nya fas i vårt samarbete med The Things Industries för att introducera ett enkelt sätt att utveckla självdrivna sensorer på marknaden. Genom att utnyttja potentialen hos vår solcellsteknik erbjuder dessa enheter ett enklare sätt för företag att utforska självdrivna IoT-lösningar med maskinvara och LoRaWAN-infrastruktur från The Things Industries, förklarade Jonas Bergqvist, CTO på Epishine i ett pressmeddelande.

I grunden är detta partnerskap inriktat på att möjliggöra smarta byggnader genom att erbjuda en tillgänglig ingångspunkt till världen av självdrivna, sammanlänkade IoT-lösningar. 

– Vårt samarbete med Epishine markerar ett strategiskt steg framåt för att främja IoT-lösningar. Dessa självdrivna enheter erbjuder en utmärkt möjlighet för företag att bekanta sig med vår integrerade kedja av produkter och tjänster som är utformade för smidig IoT-implementering, säger Wienke Giezeman, vd på The Things Industries.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons