Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Zellaco
Embedded |

Zellaco fortsätter tillväxtresan och öppnar nytt kontor

Embeddedspecialisten Zellaco växer med ett nytt kontor i centrala Linköping

Satsning beskrivs som strategiskt viktig och görs för att komma närmare kunderna i regionen. Bolaget fortsätter att erbjuda produktutveckling av inbyggda system, både hård- och mjukvara, från prototyper till serieproduktion.  

– Denna expansion är ett bevis på vårt engagemang för kontinuerlig förbättring och innovation inom området för inbyggda system. Linköping är känd för sin teknologiska förmåga, och vi ser fram emot att dra nytta av denna miljö för att leverera ännu mer banbrytande lösningar till våra kunder, säger Michael Svenstam, medgrundare av Zellaco i ett pressmeddelande.

Det nya kontoret kommer att ledas av Carl-David Ekblom. Till rollen tar han med sig en gedigen erfarenhet inom inbyggda system och en djup förståelse för den regionala marknaden. I hela 13 år har han jobbat med produktutveckling inom embedded, först örsta fyra år som utvecklare, därefter fyra år som bland annat projektledare inom UAV och  fem år med sälj och rekrytering inom konsulting främst med embedded-utvecklare.

– Det här nya kontoret representerar ett betydande steg framåt för Zellaco. Jag ser fram emot att leda våra ansträngningar i Linköping och arbeta nära våra kunder för att utveckla innovativa inbyggda lösningar som driver deras framgång, säger  Carl-David Ekblom.

Kontoret i Linköping kommer att bemannas av ett team erfarna yrkespersoner som har kunskap och expertis inom inbyggda system, firmware-design, hårdvarudesign och mjukvaruutveckling.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1