Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dvel
Teknik |

DVel stärker upp konsultteamet

Specialisten på test- och mätsystem kommer under hösten att lägga till lite extra muskler till sitt konsultteam när Erik Lundell tar plats.

Erik tog nyligen en civilingenjörsexamen i teknisk fysik på LTH. Under sin master specialiserade han sig på reglerteknik men har även hunnit utforska andra områden, särskilt programmering. Både inom reglerteknik och programmering drogs han till hårdvara. Hans examensarbete handlade om att minimera effektåtgången för en del av en ASIC-krets.

"Att få jobba med hårdvara på DVel känns därför väldigt kul. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i ett projekt som involverar både systemdesign och petiga implementationsdetaljer", säger Erik Lundell i ett pressmeddelande.

"Vi är övertygade om att Erik Lundell kommer att vara en stor tillgång för DVel. Hans kompetens och erfarenhet kommer att ge oss möjlighet att fortsätta att utveckla och förbättra våra lösningar för att möta våra kunders krav på en alltmer konkurrensutsatt marknad", säger Linus Amoli, Säljchef.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1