Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CONFIDEE
Mönsterkort |

Confidee certifierade för flyg-, rymd- och försvarsindustrin

"Vi är oerhört stolta över att kunna meddela att vi är AS9120- och ISO9001-certifierade. Det här är en viktig milstolpe för oss och en game changer," säger COO Raymond Goh.

Mönsterkortsleverantören Confidee fortsätter att utveckla det unga bolaget och kan nu visa upp en AS9120-certifiering, en kvalitetsstämpel för försvars- och rymdindustrin.

Raymond Goh säger i ett pressmeddelande att Confidee uppmuntrade av några av bolaget stora kunder inom försvarssektorn att jaga certifieringen.

– Standarden är en del av AS9100-serien och inkluderar alla ISO 9001-krav, plus specifika krav och kontroller relaterade till flygindustrin. För oss är det självklart att uppfylla kundernas krav på spårbarhet, kvalitetskontroll och dokumentation, säger Goh i ett pressmeddelande.

AS9120 är en globalt erkänd standard speciellt designad för leverantörer inom flyg-, rymd- och försvarsindustrin som drivs av International Aerospace Quality Group (IAQG). Standarden är ett bevis och en kvalitetsstämpel som visar att bolaget säkerställer att produkter och tjänster uppfyller stränga branschkrav och bestämmelse. Certifieringen innebär också en sorts godkännande och acceptans på marknaden.

Confidee har sedan bolaget lanserats pratat högt om vikten av "regulatorisk efterlevnad" och att man vill främja en säker leverantörskedja – nu kan man skryta med att man är den örsta nordiska mönsterkortsleverantören som uppnår AS9120-certifieringen


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2