Annons
Annons
Annons
Annons
© Westermo
Elektronikproduktion |

50 nya Westermo-jobb på Irland

Den svenska tillverkaren av nätverkslösningar har slagit upp portarna för sitt nyutbyggda FoU- och teknikcenter i Dublin, Irland. Det vankas utökad kapacitet - men även ett utökat personalbehov.

Öppnandet ägde enligt ett pressmeddelande rum den 7 september i Westland Park. Under ceremonin tillkännagav Westermo planer för fortsatt tillväxt i Irland, det vill säga att utöka kapaciteten och att lägga till en rad högkvalificerade ingenjörs-, forsknings- och leveranskedjepositioner, tillsammans med ett "brett utbud" av ytterligare stödroller.

Utbyggnaden av Westermos FoU- och teknikcenter i Dublin inkluderar planer på att anställa 50 nya medarbetare under de kommande tre åren, en process som enligt bolaget kommer backas upp av den irländska regeringen genom IDA Ireland (Ireland's Foreign Direct Investment Agency). 

"Investeringen är en kritisk del av Westermos åtagande på marknaden för storskalig remote access-teknologi där kvalitet och tillförlitlighet är viktigt. Närheten till våra utvecklings- och distributionsteam i Dublin visar hur djup teknisk expertis och support är en bra grund för att säkra strategiska långsiktiga ramavtal på kritiska infrastrukturmarknader över hela världen," kommenterer Westermos vd, Jenny Sjödahl i pressreleasen. 

Enheten i Dublin startades 1996 och gick under namnet Virtual Access fram till och med 2019, då Westermo förvärvade verksamheten. Fokus har sedan begynnelsen legat på tillverkning av utrustning och lösningar inom telekommunikation. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1