Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SCN
Elektronikproduktion |

SCN öppnar kontor i Sundsvall

Svenska Sensor Control Nordic, som är en del av Addtech-koncernen, öppnar nytt kontor i Sundsvall.

Bolaget meddelar att man öppnar kontoret för lokal marknadsnärvaro i mellersta och norra Sverige. Det står i ett pressutskick. 

"Vi har en tydlig plan för vår marknadsnärvaro i mellersta och norra Sverige. Genom etableringen av vårt kontor i Sundsvall siktar vi på att öka vår närvaro i tillväxtstäder från Sundsvall upp till Luleå. Vi ser inom området också en kraftig potential för våra affärsmän som utgår från Sundsvall att ta marknadsandelar i Umeå och Skellefteå. I dessa städer är vi extra duktiga genom lokalt anpassa vårt slagkraftiga sortiment för papper & massa, vattenkraft, sågindustri, skogsmaskinsindustri och kranbyggare", utvecklar Erik Ahlqvist, vd på SCN, i ett mejlsvar till Evertiq. 

Genom att flytta upp positionerna närmare dessa viktiga marknader tror Erik Ahlqvist att SCNs marknadsandelar kommer att öka signifikant. 

"Vår satsning kommer beräknas ge direkt positivt resultatutfall redan under 2023 och SCN kommer expandera ytterligare med personal i norra Sverige under kommande år. För närvarande har vi två dedikerade medarbetare på kontoret i Sundsvall, tillsammans med en försäljningschef, som tillsammans kommer att arbeta nära våra kunder för att leverera högkvalitativa lösningar inom industriell automation. Då vi växer kraftigt har vi säkerställt en mycket effektiv intern onboarding-process av ny personal och har siktet inställt på att snabbt fortsätta vår expansion i norra Europa," skriver Erik Ahlqvist

Totalt omsätter SCN-gruppen cirka 250 miljoner kronor och består av ca 45 medarbetare fördelade över sju länder.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons