Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 24 juni 2003

Kreatel i avtal med Telefónica

Kreatel Communications AB har tecknat avtal med Telefónica om levererans av mjukvaruplattform och IP-baserade set-top-boxar till Telefónicas lansering av TV-tjÀnster över ADSL.
Telefónica, ett av vÀrldens största telekomföretag med en kundbas som överskrider 90 miljoner, har valt Kreatels set-top-boxlösning för att erbjuda TV-tjÀnster över ADSL till sina abonnenter i Spanien. Denna pionjÀr bland teleoperatörer har börjat sin utrullning av tjÀnster i Alicante och kommer att fortsÀtta med Madrid och Barcelona. Kreatels lösning har med framgÄng integrerats med Telefónicas infrastruktur och de första leveranserna av set-top-boxar har redan gjorts.

Telefónica Àr det första av de tidigare statliga europeiska telekommonopol som lanserar interaktiv TV och videotjÀnster över befintligt kopparnÀtverk. MÄnga av Telefónicas abonnenter betalar redan för Internetanslutning och för ytterligare nÄgra fÄ euro kan de nu fÄ tillgÄng till en mÀngd TV-kanaler, Video-on-Demand, musik och nyheter - allt levererat till den vanliga TV:n via Kreatel IP-STB.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1