Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stig Wahlstrom Elektronik
Komponenter |

Stig Wahlström Elektronik utser ny försäljningschef

Distributören Stig Wahlström Elektronik befinner sig just nu i en period av tillväxt, och som en del av den expansiva satsningen har bolaget utsett Fredrik Johansson som ny Försäljningschef den 3 oktober 2023.

Bolaget, som är en del av tekniklösningskoncernen Addtech, har under den senaste tiden genomgått en kraftig tillväxt, dels genom förvärv, dels genom organisk expansion. Nu fortsätter nu tillväxtresan och Fredrik Johansson, i rollen som Försäljningschef, blir den som ska leda försäljningen framåt.

– Det är med entusiasm och engagemang jag går in i min nya roll som Försäljningschef på Stig Wahlström Elektronik. Företaget befinner sig i en spännande fas, och jag ser fram emot att arbeta för att ytterligare utveckla och stärka bolagets kundrelationer och marknadsposition, säger Fredrik Johansson, i ett pressmeddelande.

Fredrik Johansson har tidigare erfarenhet från försäljning inom elektronikbranschen och har samlat på sig erfarenhet och kunskap från roller i bolag som Amphenol ConneXus AB och Rutab AB. 

Tommy Ahlsved, vd på Stig Wahlström Elektronik, ser positivt på rekryteringen och bolagets framtidsutsikter.

– På vår nuvarande expansionsresa har vi under de senaste åren breddat vårt erbjudande till att inkludera fler marknader samt tillsatt flera nya roller. Med Fredrik Johansson vid rodret har jag förtroende för att han kommer att leda vår försäljningsavdelning mot vår vision på ett utmärkt sätt, säger Tommy Ahlsved.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons