Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Amitronics Oy
Komponenter |

Amitronic Oy utser ny vd

Amitronic Oy, en finskt bolag inom Addtech-gruppens "electrification-område", har utsett Miika Hokkanen som ny vd.

Miika kliver in i sin nya roll med erfarenhet och kompetens från nästan ett decennium hos Amitronic, nu senast som produktchef för bolagets EMC-verksamhet. 

Amitronics tidigare – långvarige – vd och grundare, Keijo Hokkanen, kommer att fortsätta sitt arbete inom bolaget som försäljnings- och teknisk rådgivare.

Amitronics produktsortiment omfattar teknisk utrustning, komponenter, material för elektronikproduktion och -skydd samt EMC- och miljötester.

– Jag ser fram emot möjligheten att fortsätta att utveckla Amitronics framgångsrika verksamhet, som redan funnits i 30 år. Målet är att hålla fast vid våra kärnprinciper att betjäna våra kunder med överlägsen support och produkter. Dessutom vill vi vidareutveckla och växa vår verksamhet med våra intressenter, Addtech, leverantörer och kunder i framtiden, säger Miika Hokkanen i ett pressmeddelande.

Joseph Kan, styrelseordförande och affärsområdeschef på Addtech, menar att med Miikas erfarenhet från komponentindustrin, och med en nytt visionärt förhållningssätt, har Amitronic möjlighet att driva ny tillväxt.

–Miikas engagemang för samarbete, innovation och hållbarhet överensstämmer perfekt med våra värderingar. Vi ser fram emot att se hur han, tillsammans med ett starkt team, kan lyfta företaget till nya höjder och driva tillväxten, säger Joseph Kan.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons