Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Assa Abloy
Elektronikproduktion |

Assa Abloy förvärvar amerikanska Securitech

Assa Abloy har förvärvat Securitech Group Inc, en tillverkare av mekaniska och elektromekaniska högsäkerhetsprodukter för dörrar i USA.

Securitech grundades 1983 och har cirka 50 anställda. Huvudkontoret ligger i Maspeth, Queens, New York Försäljningen 2022 uppgick till cirka 160 miljoner kronor.

"Det är med glädje jag välkomnar Securitech till Assa Abloy. Detta förvärv ligger i linje med vår strategi att stärka vår position på mogna marknader genom att tillföra kompletterande produkter och lösningar till vår kärnverksamhet”, säger Nico Delvaux, vd och koncernchef Assa Abloy i ett pressmeddelande. 

"Securitechs fokus på innovativa låslösningar med hög säkerhet fyller flera luckor i vår produktportfölj och jag ser fram emot att de blir en del av Assa Abloy”, säger Lucas Boselli, Executive Vice President i Assa Abloy och chef för division Americas. Detta förvärv ger oss en bra möjlighet att stärka vårt erbjudande inom utbildning, kritisk infrastruktur, myndigheter, sjukvård och andra marknader med höga säkerhetskrav”.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons