Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 26 juni 2003

Rekordorder till UK

MultiQ Products har via Anker Systems Limited i UK fått en order på bildskärmar till det brittiska leksaksföretaget Early Learning Center. Ordern gäller skärmar till ett värde av 2,5 miljoner SEK.
Early Learning Center (ELC) utrustar alla sina kassor i Storbritannien med platta bildskärmar från MultiQ. Skärmarna, som är specialdesignade med ELCs logotyp tryckt på baksidan, ingår som en del i en hel kassalösning som Anker Systems levererar . En pilotinstallation genomfördes i sex butiker kring jul och nu utrustas övriga butiker. Utrullningen förväntas till stora delar vara klar under andra kvartalet.

MultiQs patenterade teknik, PURETECH®, som reducerar emissioner var en viktig faktor vid val av leverantör. Ordern har stor betydelse för oss säger Jonas Wästberg, VD i MultiQ Products AB, då den ger ytterligare referenser i UK. Den visar också att vår satsning på den brittiska marknaden börjar ge resultat och vi förväntar oss fortsatt god orderingång. MultiQ levererar sedan tidigare skärmar till ett antal företag i Storbritannien så som Vodafone, Virgin, Rocket, Waitrose, IKEA etc.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2