Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Stig Wahlström Elektronik
Komponenter |

Stig Wahlström anställer applikationsingenjör

Stig Wahlström Elektronik meddelar att man fortsätter bredda produkterbjudandet och att tillsätta nya kompetenser. Johan Frisk är den senaste i raden anställningar, här som applikationsingenjör.

Johan kommer närmast från egen verksamhet, där han under de senaste tolv åren arbetat med produktutveckling och prototyper mot främst fordonsindustrin. Det står i ett pressmeddelande. 

"Det är med entusiasm jag kliver in i rollen som applikationsingenjör, en position som innebär mycket kundkontakt såväl som teknisk problemlösning – områden jag ser fram emot att utveckla och fördjupa mig i, berättar Johan Frisk i pressmeddelandet och tillägger:

"Det är en spännande tid för företaget, som befinner sig på en framgångsrik expansionsresa, och det känns som helt rätt tidpunkt att kliva in. Det är särskilt roligt att få arbeta tillsammans med mina nya kollegor, varav vissa jag arbetat med tidigare. Det är ett härligt gäng med mycket erfarenhet och expertis." 

Stig Wahlström Elektronik har under året anställt Marcus Boman Andersson som applikationsingenjör, Louise Svanäng som innesäljare och Fredrik Johansson som försäljningschef. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons