Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Xmreality
Elektronikproduktion |

Xmreality för samtal om konsolidering

Augmented reality-bolaget Xmreality ser ett ökat intresse för konsolideringar och uppköp på marknaden. Bolaget för i dagsläget samtal med flera intressenter, både i och utanför branschen.

Utvecklingen sker i takt med att tekniken blir mer mogen, skriver Xmreality i ett pressmeddelande. 

Bolaget vittnar om ett "kraftigt ökat intresse på den globala marknaden" för sina tjänster och har hittills i år tagit ombord över 30 nya kunder, en ökning med över 100 procent jämfört med antalet nya kunder under hela 2022. 

En viktig bakomliggande faktor till den kraftiga ökningen av antal kunder hittills i år, menar bolaget, är att marknaden nu investerar strategiskt i denna typ av lösning. Samtidigt har bolagets satsning i USA gett resultat och kundbasen för Xmreality Inc. växer kontinuerligt. 

Bolagets strategi att ha en låg ingångsnivå hos kunderna kombinerat med en tydlig tillväxtplan har enligt pressmeddelandet visat sig vara framgångsrik och hos flertalet nya kunder pågår aktivitet för att skala upp inom de närmsta tolv månaderna.

"Jag är mycket glad att se att vår justerade försäljningsstrategi börjar ge resultat. Vi har haft en negativ effekt på vår ARR under de senaste åren från företag som startade för stort utan en tydlig plan och följaktligen minskade senare. Därför fokuserar vi nu på att börja med en låg ingångsnivå med målet att generera långsiktigt hållbar tillväxt inom varje kundkonto. Något som vi ser fungerar och många av de nya kunderna som vi har tagit in i år ökar redan sina prenumerationer, säger Andreas Jonsson, vd för Xmreality, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons