Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Elektronikproduktion |

Jondetechs sensorelement når ny nivå

Jondetech meddelar att man nu kan leverera engineering samples till intresserade kunder, vilket innebär att produktdesignen är klar och att produktionsprocessen har nått en betydande mognadsgrad.

I slutet av 2022 meddelade Jondetech att man utvecklat en industriellt tillverkad prototyp av JIRS30, så kallade working samples. 

Jondetech meddelar nu att man har stabiliserat tillverkningsprocessen ytterligare och är därigenom redo att leverera så kallade engineering samples till intresserade kunder, lyder ett pressmeddelande. Engineering samples är, menar man, ett viktigt steg i den fortsatta processen mot det slutgiltiga målet att få fram kommersiella produkter till kund. 

"I och med att JonDeTech nu kan leverera JIRS30 med Engineering Samples status har bolaget tagit ett stort kliv framåt mot produktion av kommersiell produkt. När vi nu kan leverera JIRS30 för utvärdering innebär det att vi både kan fördjupa befintliga kundrelationer och inleda diskussioner med nya intressenter som kräver en mer mogen produkt," säger Dean Tosic, vd Jondetech, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2