Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cynergy SMT
Elektronikproduktion |

GP Elektronik uppgraderar maskinparken

Hastigheten och flexibiliteten ökar hos den danska kontraktstillverkaren GP Elektronik. Bolaget har investerat i en ny produktionslinje till sin fabrik i Odense, levererad av Cynergy.

Ökad kapacitet och flexibilitet har legat högt uppe på GP Elektroniks önskelista när maskinparken har setts över. En önskan som förverkligades av produktionsutrustningsleverantören Cynergy, visar ett pressmeddelande. 

Investeringen landade en plattform från Hanwha, HM520, med en topphastighet på 332 000 komponenter i timmen. Mindre än fyra veckor efter de nya maskinerna var beställda kunde den nya linan producera de första kretskorten.

"Vårt koncept för att försörja kontraktstillverkarna i Skandinavian och Baltikum med utrustning och support är att nyttja egna resurser i gränsande länder tillsammans med Hanwhas tekniker i Frankfurt," skriver Cynergy i pressmeddelandet. 

Nästkommande maskin dyker upp hos GP Elektronik senare i år och möjliggör för bolaget att placera komponenter med en storlek på upp till 150 millimeter, med en kraft på 100N. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons