Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© zetadisplay
Elektronikproduktion |

Ericsson-veteran till Zetadisplay

Digital signage-bolaget Zetadisplay meddelar att Per Mandorf lämnar över vd-positionen till Ericsson-veteranen Anders Olin.

Efter fyra år lämnar Per Mandorf bolaget, med de summerande orden att resan har varit "fantastisk". 

"Under åren har vi uppnått och åstadkommit så många saker: starka resultat, flera förvärv, nya marknadsinträden, affärsutveckling och implementering av högkvalitativa kundprojekt och lösningar – allt detta har skapat en stark plattform för fortsatt tillväxt. Inget av detta hade varit möjligt utan ett fantastiskt team med exceptionella talanger. Men nu är det dags för mig att lämna bolaget," kommenterar Mandorf i ett pressmeddelande. 

Anders Olin började sitt nya jobb som vd i går och beskrivs som en person med en gedigen meritlista när det gäller att skala upp mjukvaruföretag, leverera hög tillväxt och utveckla högpresterande arbetslag. Som COO för Sinch, hans närmaste arbetsgivare, ska ha en varit en tongivande bidragsgivare till att bolaget bland annat gick från tre till 28 miljarder kronir i omsättning och från 300 till 4 500 personer i över 40 länder. 

Före Sinch tillbringade Anders mer än 20 år på Ericsson och hanterade viktiga strategiska globala kunder i Europa och USA.

"Jag ser verkligen fram emot min tid här på ZetaDisplay, en ledande europeisk aktör på digital signage-marknaden." skriver Olin i pressmeddelandet. 

Per Mandorf kommer att vara kvar på ZetaDisplay under en övergångsperiod som senior rådgivare och för att arbeta med strategiska projekt under resten av året. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons