Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ReQuTech
Elektronikproduktion |

Scanfil tecknar produktionsavtal med ReQuTech

ReQuTech och Scanfil Åtvidaberg samarbetar för att öka produktionen av RESA-terminaler under fjärde kvartalet 2023 och början av 2024.

Scanfil Åtvidaberg och Linköpingsföretaget ReQuTech är bekanta med varandra sedan tidigare. Bolagen skrev på ett ramavtal för slutmontering under 2022, men kommer nu att fördjupa samarbetet för att omfatta långsiktig produktion.

Produktionen avser så kallade ku- och kabands-terminaler i serien RESA (ReQuTech Electronically Scanned Antenna), som beskrivs som en avancerad fasstyrd antenn som möjliggör hög dataöverföring för både stationära och rörliga satellitkommunikationer.

"Vi är mycket glada över att ReQuTech har valt Scanfil som tillverkningspartner för att möjliggöra sin tillväxtresa. Det känns fantastiskt att gå in i produktionsfasen och underteckna ett nytt långsiktigt partnerskapsavtal med ReQuTech, en marknadsledare inom antennapplikationer", säger Steve Creutz, vd på Scanfil Åtvidaberg, i ett pressmeddelande. 

"Det strategiska produktionspartnerskapet och säkerställande av långsiktig volymproduktion är av yttersta vikt för ReQuTech Partners just nu. Vi värdesätter vårt samarbete med Scanfil, och vårt samarbete inom teknik och produktion med våra olika team som har arbetat tillsammans under de senaste åren har varit en stor framgång", säger ReQuTechs vd, Omid Sotoudeh i pressmeddelandet. 

Enligt pressmeddelandet ska produktionen påbörjas under 2024 och successivt nå en volym på några hundra terminaler per månad senast första kvartalet 2025.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons