Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Chromogenics
Elektronikproduktion |

Uppsala och Irland går samman för smarta glas

Chromogenics och irländska Smartglass International har kritat på en avsiktsförklaring om tillverkning, marknadsföring och distribution av det dynamiska glaset Converlight Dynamic.

Smartglass International kommer att tillverka och laminera kompletta dynamiska glaslösningar i sin fabrik med ConverLight Dynamic folie och Interlayer. Det står i ett pressmeddelande.

"Vi ser fram emot att utveckla denna innovativa produkt tillsammans med Chromogenics. Vi ser en betydande potential på marknaden. Möjligheten att tillverka dynamiskt glas i vår egen fabrik med hjälp av Chromogenics teknik, är mycket attraktiv för oss,” säger Michael Kelleher, vd på Smartglass International, i pressmeddelandet.

"Vi är mycket glada över att inleda vårt samarbete med Smartglass International. Vi är imponerade av deras erfarenhet av smarta glas och tekniska kompetens. Smartglass har en imponerande kunskap inom glasförädling och är väl rustade för att samarbeta med oss ​​och laminera glas med Converlight Dynamic. Vi ser fram emot att utveckla den europeiska marknaden tillsammans med deras kompetenta team och även Nordamerika, säger Fredrik Fränding, vd för Chromogenics, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-1
Annons
Annons