Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Combitech
Teknik |

Totalförsvar driver upp Combitechs omsättning

Det råder ett stort behov av Combitechs domänkompetenser, bland annat inom totalförsvar, skriver bolaget, som stod för en tvåsiffrig omsättningsökning under tredje kvartalet.

Under kvartalet ökade omsättningen organiskt med 16 procent. Ackumulerat under året har omsättningen vuxit med 19 procent. Det står i ett pressutskick. 

Intresset för Combitechs expertis inom civilt och militärt försvar, artificiell intelligens och cybersäkerhet fortsätter att förstärkas, rapporterar bolaget,

"Den ökande efterfrågan på våra experter är ett kvitto på den viktiga och djupa kompetens vi på Combitech besitter för att bygga ett smart och motståndskraftigt samhälle. Våra medarbetare är den absoluta kärnan i vår verksamhet, och deras insatser i olika samhällssektorer gör skillnad," säger Jessica Öberg, vd på Combitech, i rapporten. 

Enligt bolagets siffror ökade omsättningen till 816 miljoner kronor (703). Rörelseresultatet uppgick till 43 miljoner kronor (36), med en rörelsemarginal på 5,3 procent (5,1). Det operativa kassaflödet landade på -36 miljoner kronor (-113). 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1