Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Incap Corporation
Elektronikproduktion |

Incaps tredje fabrik igång – "toppmodern"

Incap meddelar att produktionen är i gång vid kontraktstillverkarens tredje fabrik i Tumkur, Indien. Bolaget offentliggör samtidigt maskinparken, beskriven som "toppmodern".

Fabriken i Tumkur, Indien är specialiserad på tillverkning av elektronik och box-build, med lång erfarenhet, särskilt inom kraftelektronik. Företaget uppger att maskinparken lämpar sig för vanliga komponentteknologier och att med fabriken – med dess läge och personal – kan Incap möta de mest krävande kundbehoven.

Enligt ett pressmeddelande från i tisdags har fabriken bland annat två ytmonteringslinjer, en röntgenmaskin, två våglödare, torkskåp, en stuffing line och förvaring för klara produkter. 

"Fabriken är ett sätt för oss att visa vårt dedikerade åtagande gentemot våra kunders tillväxt. Utökad produktionskapacitet och integrerad avancerad teknologi gör att vi står väl positionerade för att leverera större värde till våra kunder, världen över," säger Murthy Munipalli, chef vid fabriken, i pressmeddelandet. 

Incap skriver att fabriken sysselsätter omkring 300 personer, och bildar tillsammans med de andra två fabrikerna en total yta om 26 500 kvadratmeter. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons