Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Tyri
Elektronikproduktion |

Tyri satsar på eftermarknad

Den svenska tillverkaren av belysningslösningar, Tyri startar Tyri Distribution - en lansering för att komma närmare sin eftermarknad i Sverige.

Det nystartade bolaget ska vara en brygga mellan Tyris huvudsakliga fokus (produktutveckling och produktion) och återförsäljare samt slutkunder. Det man vill bistå med är kunskap, erfarenhet och snabb service. Det står i ett pressmeddelande. 

Rikard Forsgård och Per Wallgren på Tyri Distribution berättar att de kommer vara ute hos kunderna, utbilda, visa och hjälpa till för att alla ska kunna använda bolagets produkter på "bästa sätt". 

"Det ska bli fantastiskt roligt och spännande att ta hand om eftermarknaden i Sverige och stötta den på alla sätt vi kan. Att slutkunden och våra återförsäljare har rätt kunskap och förutsättningar för att använda och beskriva våra produkter är avgörande för såväl kundnöjdhet som för Tyris fortsatta utveckling," säger Rikard Forsgård i pressmeddelandet. 

Med ett eget lager i Sveg, där huvudkontoret kommer att ligga, kommer Tyri Distribution förse kunder med mindre volymer och tillbehör som kan behövas för att montera lamporna.

"Vi vill att det ska vara enkelt och att det ska gå snabbt med Tyri Distribution. Med vårt lager som geografiskt har ett strategiskt bra läge kommer vi kunna leverera till hela Sverige på bara ett dygn. Det tillsammans med att vi kan de flesta maskinerna på marknaden och vad som krävs belysningsmässigt för olika modeller, gör att jag hoppas vi blir en bra samarbetspartner för de som vill lära sig mer om belysning och få rätt Tyri-produkter utifrån behov," säger Per Wallgren i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons