Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Image Systems
Teknik |

Försvarsmakter lägger order hos Image Systems

Image Systems affärsområde Motion Analysis har erhållit flera beställningar från flera olika försvarsmakter till ett värde om drygt sju miljoner kronor.

Beställningarna innefattar mjukvaran TrackEye, DIC-system och support, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

Affärsområdet har erhållit order från det amerikanska försvaret om fyra miljoner kronir avseende TrackEye och support. Det franska försvarsministeriet har lagt en avropsorder inom befintligt ramavtal på TrackEye om cirka 1 miljon kronor. 

Hittills har härmed har det franska försvarsministeriet lagt avropsorder inom befintligt ramavtal, som undertecknades i juli 2023, till ett värde om cirka två miljoner kronor. Ramavtalet uppgår till maximalt 32 miljoner kronor.

Israelisk försvarsindustri har beställt ett DIC-system för drygt en miljon kronor. Affärsområdet har vidare erhållit order ifrån det italienska försvaret om knappt 1 miljon kronor.

”Vi noterar ett ökat intresse för våra produkter som är inriktade mot utprovning av försvarsmateriel. Affärsområdet Motion Analysis har status av ”hovleverantör” till ett flertal försvarsmakter som nu resulterar i en ökande mängd av offertförfrågningar”, säger Ohad Zangi, chef för Image Systems affärsområde Motion Analysis, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons