Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Elektronikproduktion |

Jondetechs företrädesemission avslutad

Det svenska sensorföretaget meddelar att det slutliga utfallet visar att totalt 129 197 795 units har tecknats, vilket motsvarar 88,6 procent av företrädesemissionen.

Jondetech tillförs därmed 36,2 miljoner kronor före emissionskostnader. Bolaget kan sammanlagt tillföras ytterligare kapitalskott om 99,5 miljoner kronor. Detta vid fullt utnyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO2 och TO3, står det i ett pressmeddelande. 

"Jag vill tacka alla aktieägare som har visat på fortsatt förtroende och hjälpt till att säkerställa att vi nu har en långsiktig finansieringsplan på plats. Nu kan vi blicka framåt och fortsätta fokusera på kommersialisering av bolaget. Under nästa år är målsättningen att, i tillägg till de två redan tillgängliga produkterna, lansera både JIRS30 och den paketerade lösningen med JIRS10. Med fyra produkter ute på marknaden har vi ett konkurrenskraftigt erbjudande, som i kombination med våra etablerade samarbeten, gör att vi är väl positionerade på marknaden med sensorer inom infraröd strålning, värmeflöden och temperaturmätning," säger Dean Tosic, vd på Jondetech, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons