Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Beammwave
Elektronikproduktion |

Beammwave: "Marknaden skickar dubbla signaler"

Beammmwave skriver i en kvartalsrapport att marknaden för Fixed Wireless Access exploderar samtidigt som den smartphonegenererade trafiken är mycket låg, på grund av dåligt fungerande lösningar.

Ja, marknaden för mmWave skickar just nu - på ett tydligt sätt - dubbla signaler. Det framgår av delårsrapporten för tredje kvartalet från Beammwave, som är verksamt inom miniatyriserade kommunikationslösningar för frekvenser över 24 GHz.

"Detta är oerhört positiva nyheter för Beammwave, då det visar att behovet av mer kapacitet och mmWave är verkligt och omedelbart. Vår grundtes, det vill säga för att bygga en fungerande lösning krävs digital beamforming, stärks ytterligare, säger Stefan Svedberg, vd på Beammwave, i rapporten. 

Beammwave har under perioden blivit en del av Vinnovas satsning på ett Wireless Competence Center. Tillsammans satsar universiteten, företagen och Vinnova totalt en miljard kronor, i 13 kompetenscenter, under de fem första åren. Bolaget ingick även avtal med Pareto Securities avseende tjänsten likviditetsgarant. Utöver det har ytterligare två patentansökningar lämnats in.

Deeptech-bolaget omsatte 0 KSEK under perioden (0). Rörelsresultatet var -4 868 KSEK (-4 813). Och resultatet före skatt var -4 745 KSEK (-4 713). 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons