Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay
Elektronikproduktion |

Svensk fiberteknik till amerikanska hushåll

Incoax har erhållit order till ett värde av 1,8 miljoner dollar, motsvarande 19,9 miljoner kronor avseende systemkomponenter för etablering av bredbandstjänster i flerfamiljshus.

Order faller inom ramen för att avtal som Incoax tecknade med en amerikansk fiberlan-operatör hösten 2021. Det står i ett pressmeddelande. 

"Samarbetet mellan FiberLAN-operatören och Incoax präglas av starkt förtroende, vilket tydligt återspeglas i deras kontinuerliga beställningar. Incoax systemlösning har etablerat sig som en pålitlig teknik och stöder fiberlan-operatörens aggressiva expansionsstrategi för att erbjuda multigigabit-tjänster i 32 områden, inklusive flera storstadsområden i USA. Samarbetet med fiberlan-operatören fortsätter framgångsrikt, och Incoax spelar en viktig roll i att stödja deras omfattande tillväxt", säger Andreas Bergman, Head of Sales på Incoax Networks, i pressmeddelandet. 

Ordern avser att täcka inledande behov för året och kommer att levereras och faktureras löpande under första kvartalet 2024. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons