Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Wyld Networks
Elektronikproduktion |

Bolagstrio i avtal gällande övervakning i Saudiarabien

Wyld Networks, Vracity och Inission Innovation Award-vinnaren Brinja tecknar avtal om att utveckla övervakning av infrastrukturtillgångar i Saudiarabien.

Teknologierna som ska kombineras är Wyld Networks IoT-anslutning via satellit, Vracitys digitala tvillingteknik och Brinjas teknik för byggnadsövervakning. 

"Saudiarabien rankas på fjärde plats globalt när det gäller digital beredskap och på andra plats bland G20länderna. Saudiarabien använder sig snabbt av IoT-teknik, särskilt i infrastrukturprojekt med snabb tillväxt och en marknadsvolym på 17,12 miljarder dollar år 2028. Vracity, Wyld Networks och Brinja har kombinerat sina styrkor för att kunna erbjuda en heltäckande IoT-lösning som möter denna efterfrågan," säger Abdul Elbilly, vd för Vracity, i ett pressmeddelande. 

Integrationen ska göra det möjligt att upptäcka och analysera olika aspekter av infrastrukturen, inklusive strukturell integritet, väderförhållanden, sprickor, vibrationer och avvikelser. 

"Att underhålla infrastrukturtillgångar i stor skala är komplext. Tillsammans med Wyld Networks och Vracity kan vi bryta ner data till slutanvändaren så att denne kan fatta rätt beslut proaktivt," säger Xavier Leon, vd för Brinja, i pressmeddelandet. 

Och det kommer skapas synergier, skriver man, som kommer att leda till "en omvälvande era inom övervakning av infrastruktur och underhåll av allmännyttiga anläggningar i hela Saudiarabien."

"Många viktiga infrastrukturtillgångar ligger utanför mobilnätet. Samarbetet med Vracity och Brinja ger en utmärkt möjlighet att kombinera digital tvillingteknik med IoT via satellit för att tillgodose behoven av att digitalisera byggda tillgångar på avlägsna platser," säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks, i pressmeddelandet. 

Inga finansiella detaljer anges. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons