Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay
Elektronikproduktion |

ForensIQ One ingår samarbete med Paliscope

Samarbetet ska stärka Paliscopes analysplattform ytterligare genom att lägga till ännu fler inbyggda importmöjligheter för deras kunder att nu även kunna inkludera avläsningar från mobila enheter.

Med ForensIQ Ones funktioner kommer användare av Paliscope-plattformen kunna indexera flera mobila avläsningar direkt i programvaran. Det står i ett pressmeddelande. 

"Samarbetet visar att våra lösningar för hantering av forensiska data från mobiltelefoner är efterfrågade på marknaden. Paliscope är en ledande aktör när det gäller att tillhandahålla nya och utökade mjukvarulösningar för utredare och underrättelseanalytiker såväl polisiärt som militärt. Avtalet är ett stort steg framåt för ForensIQ One", säger Micael Brewitz,  vd på ForensIQ One, i pressmeddelandet. 

ForensIQ One är en del av den svenska teknikkoncernen Imsys.

"Vi är mycket glada över att våra försäljningsinsatser nu ger konkreta resultat. ForensIQ One har ett stort antal intresserade kunder generellt och just detta partnerskap är ett kvitto på att vi har attraktiva lösningar. ForensIQ One är en viktig del av Imsys-koncernen och vi fortsätter att fokusera på våra produkter inom digital forensik," säger Jonas Wærn, vd på Imsys, i pressmeddelandet. 

Samarbetet tecknades i november 2023 och den tekniska implementeringen i plattformen beräknas levereras under Q1 2024.

"Med detta samarbete med ForensIQ One tar vi ytterligare ett steg för att stödja våra kunder inom 'National Security' och deras uppdrag. Vi har alltid haft visionen att ta en plattform med flera källor för underrättelseanalys och utredningar till marknaden. Detta samarbete med ForensIQ One är ett spännande ytterligare steg på denna resa och kommer att bidra till att förändra spelplanen för våra kunder," säger Rolf Rosenvinge, vd för Paliscope, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons