Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Peter Wahlstrom Plint Marketing Trollhattan
Elektronikproduktion |

Nevs-bilen Emily GT inte friad från intressenter

Tre månader senare och fortfarande ingen försäljning av Nevs-bilen Emily GT. Men bolagets vd manar till lugn hos lokalpressens läsare. Samtalen pågår, nämligen - och med flera intresserade.

Det var i mitten på augusti som P4 Väst att det finns en potentiell affär som skulle kunna komma att säkerställa produktionen av Emily GT, och detta i de gamla lokalerna. Nu har det gått över tre månader sedan avslöjandet, och ungefär lika länge sedan det framkom uppgifter om att en affär var nära. Så, hur går det i Nevs-lägret, egentligen?

Bolagets vd, Nina Selander säger till lokaltidningen Ttela att förhandlingarna att det fortfarande råder aktivitet i Trollhättan. 

"Det är en som vi pratar mest med, men det finns fler intresserade," säger Selander till Ttela.

Förhoppningen enligt entreprenören Svante Andersson, som driver Stenhaga Invest är att affären slutförs i november i år. 

"Vissa omständigheter har gjort att det dragit ut på tiden. Det viktigaste är att affären blir av och att vi får tillträde till fastigheten. Det är en stor komplicerad affär, säger Svante Andersson till Ttela. 

Den 1 till 3 december äger mässan eCar Expo rum i Göteborg. Det blir första gången sedan bilen helt oannonserad presenterades för ett halvår sedan som allmänheten får möjlighet att se den, står det i ett pressmeddelande. 

"Vi har både jobbat hårt och haft roligt när vi tagit fram Emily, säger Peter Dahl som varit ansvarig för projektet på Nevs i pressmeddelandet, och fortsätter:

"Vi har fått en fantastisk respons från människor över hela världen, och det ska bli verkligt roligt att nu visa upp vad vi gjort för alla som vill titta."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons