Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Han blir ny vd för Inission Stockholm

Kontraktstillverkaren Inission har presenterat en ny vd för Stockholms-grenen, med verksamheter i Järfälla och Västerås. Rekryteringen kommer närmast från Enroad Consulting.

Ari Kemppainen blir ny vd för Inission Stockholm AB med verksamheter i Järfälla och Västerås. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Ari uppges vara teknologi licentiat i kraft och värmeteknik från KTH och kommer senast från rollen som interimskonsult på Enroad Consulting. Ari beskrivs som en person med många års erfarenhet från ledande befattningar i globala företag som verkar inom kraftelektronik, kyl och energiteknik i branscher som förnybar energi, tele- och datakom.

Ari Kemppainen, vd Inission Stockholm © Inission

"Inission Stockholm befinner sig i en kraftig volymtillväxt och eftersträvar att fördjupa kundrelationerna. Med mina erfarenheter från utveckling och produktion av helhetslösningar kan jag bidra till att utveckla verksamheten. Att arbeta med att möta kundens förväntningar handlar mycket om attityd, koll på detaljerna och uthållighet, ett arbete som kan ge mycket goda resultat när vi är samspelta och delar målbild. Det är dit jag vill nå tillsammans med mina medarbetare. Inission är duktigt på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med kunder och det finns ett genuint intresse för att utveckla medarbetarna, säger Ari Kemppainen, vd för Inission Stockholm, i pressmeddelandet. 

- Vi är glada över att kunna välkomna Ari till Inission. Med sin kompetens och ledarskapsförmåga kommer han att spela en avgörande roll i att stärka vår position i Mälardalen och driva våra verksamheter mot nya höjder och tillväxt, säger Fredrik Berghel, vd för Inission, i pressmeddelandet.

Inission Stockholms tidigare vd, Christian Löfgren uppges gå vidare till en roll inom affärsutveckling på Inissions huvudkontor.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons