Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Micropower Group
Elektronikproduktion |

Micropower fusionerar dotterbolag

Micropower Group kommer att fusionera det svenska dotterbolaget HF SM Power Innovations AB till Micropower Sweden AB, i syfte att stärka den svenska organisationen.

Och att stärka Micropowers erbjudande av skräddarsydda system och produkter för strömförsörjning och batteriladdare, fortsätter bolaget i en uppdatering. 

"Sammanslagningen av SM Power med Micropower Sweden ligger i linje med vårt arbete kring 'One Micropower'. Detta är ett steg framåt för att ytterligare stärka varumärket, både internt och externt." säger Torbjörn Gustafsson, vd för Micropower Group, i uppdateringen. 

HF SM Power Innovations AB bildades 1992. Med kontor i Bromma utvecklar och producerar företaget skräddarsydda kraftomvandlingssystem i stora kvantiteter till kunder inom flertal marknadssegment. Företaget har varit en del av Micropower Group sedan 2012 och fokuserat på marknadssegmentet Custom Power.

Fusionen träder i kraft den 30 november 2023.

Den växjöbaserade batteritillverkaren meddelade i förra veckan att de amerikanska dotterbolagen Ecotec td LLC och Micropower LLC bildar en gemensam enhet för att stärka bolagets position i USA.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons