Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 juli 2003

Beijer Electronics automatiserar AstraZeneca

Beijer Electronics har träffat två ramavtal med AstraZeneca för leveranser av hårdvara och systemlösningar för automatisering av deras produktionssystem. Avtalen är nationella och gäller alla AstraZenecas anläggningar i Sverige.
Ramavtalen innebär att Beijer Electronics blir en av AstraZeneca godkänd och certifierad leverantör av hårdvara och systemlösningar. Avtalen omfattar affärsområdet Automations hela produktprogram såsom styr-, driv- och operatörssystem samt projektverksamheten.

Beijer Electronics har sedan flera år ett mycket gott samarbete med AstraZeneca som också är en av företagets enskilt största kunder. Hittills har huvuddelen av leveranserna gått till AstraZeneca i Södertälje. Avtalen kan öppna upp för leveranser till även andra anläggningar som AstraZeneca har i Sverige.

- Sammantaget ger ramavtalen en god möjlighet till utökat och fördjupat samarbete med AstraZeneca och på sikt en ökad försäljning, säger Göran Sigfridsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1