Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Image by cuteluke from Pixabay
Teknik |

Evertiq stödjer framtida talanger med stipendium

Elektronikindustrin står för närvarande inför en brist på kompetens och industrins framtid hänger på att framtida ingenjörer fortsätter att hitta ut på marknaden. Just av den anledningen lanserar Evertiq ett stipendium som kommer delas ut för första gången under Evertiq Expo Tammerfors den 29 november.

Gårdagens ingenjörer har bidragit till att skapa dagens värld, och det är upp till dagens och morgondagens ingenjörer att ta uppgiften vidare och skapa framtidens värld.

Med detta stipendium vill Evertiq uppmärksamma och uppmuntra framtida innovatörer inom elektronik samt lyfta prestationerna och potentialen hos studenter som visat färdigheter och engagemang inom området.

Stipendiet syftar att stödja och uppmuntra studenter som satsar på en akademisk- och professionell karriär inom elektronik. I takt med att industrin fortsätter att utvecklas och växa – och detta i snabb takt – ökar efterfrågan på ingenjörer. Evertiq förstår vikten och värdet av att utveckla talanger som kommer att bidra till elektronikindustrins framsteg.

Stipendiet kommer att tilldelas studenter som genom sina examensprojekt visat fallenhet och kompetens för problemlösning som kan lyfta branschen framåt. Områden som övervägs inkluderar elektronikteknik och design, inbyggda system, automation och andra relaterade discipliner. Med detta stipendium vill Evertiq uppmuntra studenter att inte bara överväga en karriär inom elektronikindustrin utan också att flytta gränserna för innovation.

Evertiq kommer att dela ut stipendiet för första gången den 29 november under Evertiq Expo i Tammerfors.

"Genom att dela ut detta stipendium investerar Evertiq inte bara i utbildningen av lovande individer utan bidrar också till elektronikindustrin pågående tillväxt och utveckling", säger Daniel Myrtenblad, Expo Manager på Evertiq.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1