Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mildef
Elektronikproduktion |

Makin köper Handhelds stryktåliga skärmar

Numera Mildef-ägda Handheld från Växjö ska leverera stryktåliga skärmar till maskinstyrningsbolag Makin till ett värde av ett tvåsiffrigt miljonbelopp.

Leveransavtalet avser så kallade tablets i Algiz RT10-serien till Makin, som är en leverantör av maskinstyrning.

Enligt ett pressmeddelande träcker sig över fem år och det totala ordervärdet uppgår till 67 miljoner kronor.

”Ordern från Makin vanns i stark konkurrens och är ett bevis på styrkan i Handhelds erbjudande inom stryktåliga handdatorer och tablets. Leveransens omfattning gör detta till en av de största affärer vi har gjort och ger ytterligare en stark referens till Handheld, säger Thomas Vallmar, vd för Handheld Group, i pressmeddelandet.

Mildef förvärvade Handheld för drygt ett år sedan.

”Efter förvärvet av Handheld har vi jobbat hårt för att forma en ny ledning och organisation som vi tror är mest lämpad att åter skapa omsättningstillväxt för Handheld. Det är glädjande att se positiva resultat av insatserna och affären anger förhoppningsvis tonen för att fler större affärer ska följa som väsentligt bidrar till Mildefs fortsatta tillväxtsresa. Jag är stolt över den nya organisationen hos Handheld som möjliggjort avtalet genom hårt arbete och samarbete, säger Daniel Ljunggren, vd och koncernchef för Mildef Group, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2