Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Acconeer
Komponenter |

Fem designvinster värd storsumma för Acconeer

Acconeers A121 Pulsed Coherent Radar-sensor uppges ha designats in i ytterligare fem nya bilmodeller från en av, skriver bolaget, "världens ledande multinationella biltillverkarkoncerner".

Designvinsterna, eller design wins som det heter, gäller användningsfallet access control, som möjliggör beröringsfri öppning av bagageutrymmet på en bil. Det står i ett pressmeddelande. 

Med "design win" syftar Acconeer på att företagets radarsensor har valts ut för användning i en kunds produkt, vilket inte är samma sak som att en order har lagts. En design win räknas när en formell nominering tas emot, eller när en prognos för förväntad försäljning kan göras med hög tillförlitlighet. 

Det totala förväntade värdet av dessa design wins är 42 miljoner kronor under en sjuårsperiod med start 2025.

"Vi är glada över att kunna tillkännage nya automotive design wins på flera plattformar, med en av de fem största biltillverkningskoncernerna i världen. Dessa design wins följer en tidigare kommunicerad design win med samma tillverkare och vi tar dem som ett bevis på kvaliteten på vår produkt som nu används i flera nya modeller och på nya plattformar. Detta är något vi förväntar oss att se hända med flera stora aktörer inom fordonsindustrin under de kommande åren," skriver Acconeers vd, Lars Lindell, i pressmeddelandet. 

Acconeer har sett totalt fyra lanserade bilmodeller och tretton design wins inom fordonsindustrin. Det totala förväntade värdet av alla annonserade designvinster är 365 miljoner kronor under perioden 2024-2031. 

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2