Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Komponenter |

Inission i samarbete med Dynamic Precision

Inission vill förbättra sitt erbjudande. Nu ingår kontraktstillverkaren ett samarbete med Dynamic Precision avseende deras komponentdatabas.

Det är Inission Innovate som står i fokus hos kontraktstillverkaren den här gången, som lanserades 2022 och är Inissions egna designhus för utveckling av industrielektronik. 

För att utveckla Inission Innovates erbjudande ytterligare ingår nu Inission ett strategiskt samarbete med Dynamic Precision, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

"Sedan lanseringen har Inission Innovate utvecklats positivt. Numera finns vi i både Västerås och Malmö och planen är att kunna erbjuda utvecklingstjänster på alla Inissionfabriker. För att ytterligare förbättra vårt erbjudande har vi ingått ett samarbete med Dynamic Precision avseende deras komponentdatabas. Samarbetet kommer att tillföra kundnytta för både nya och befintliga kunder," säger Inission Innovates vd, Marcus Karlsson, i pressmeddelandet. 

Med komponentdatabasen hävdas Inission Innovates kunder få bättre kontroll på sina elektronikprodukter och ledtiderna för utvecklingsprojekt blir kortare. Man tillägger att riskerna i produktlivscykeln sägs minimeras.

"Dynamic Precision ser med stor glädje fram emot ett nära samarbete med Nordens mest offensiva EMS-företag, vilket Inission framstår som. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av tjänster i en marknad som ständigt kräver mer av oss som tjänsteleverantörer inom elektronikbranschen, säger Dynamic Precisions delägare och försäljningschef, Anders G Johansen, i pressmeddelandet. 

Databasen uppges innehålla mer än 120 000 komponenter.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1