Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© KAMIC
Elektronikproduktion |

Kamic köper specialist inom fordon, försvar och forensisk teknik

Kamic Group meddelar att man förvärvat samtliga aktier i det svenska bolaget CLP System AB. Säljare är bolagets grundare och styrelseordförande Tomas Jagerman.

CLP System är ett teknikfokuserat handelsföretag som tillhandahåller tjänster och produkter till försvarsindustrin samt inom forensisk teknik, eller kriminalteknik. Bolaget erbjuder även högkvalitativa batterier och punkteringsskydd för fordonsdäck som används i krävande miljöer. 

CLP System grundades 1994 och har sedan starten byggt upp både kompetens och en solid portfölj av starka agenturer inom sina fokusområden. Idag har bolaget fem anställda som utgår från Täby och en årlig försäljning på cirka 40 miljoner kronor.  

Genom förvärvet blir CLP System en del av Kamic Groups affärsområde Electronics under ledning av affärsområdeschefen Stefan Bengtsson.

–CLP System är ett verkligt nischföretag med specialistkompetens, högkvalitativa produkter och starka kund- och leverantörsrelationer. CLP System blir ett intressant och värdefullt tillskott till våra befintliga verksamheter inom affärsområdet, säger Stefan Bengtsson i ett pressmeddelande.

Tomas Jagerman, grundare och nu säljare av CLP System, kommer framgent att verka som konsult i bolaget. 

– Jag har levt med CLP System i många år och nu känns det bra och rätt att lämna över ägaransvaret till Kamic Group med sitt starka fokus på entreprenörskap, beslutskraft nära kunden och långsiktighet. Samtidigt ser jag fram emot att få fortsätta bidra till bolagets utveckling i en konsultroll, säger Tomas Jagerman.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2