Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza
Elektronikproduktion |

Hanza öppnar den nya fabriken i Narva

Kontraktstillverkaren Hanza meddelar att man invigt sin nya produktionsanläggning i Narva, Estland. Med den nya byggnaden får Hanza tillgång till en produktionsyta på 5 000 kvadratmeter.

Den nya fabriken är en del av Hanza Mechanics Narva och ligger i Narva Industrial Park. Bolaget berättar i ett pressmeddelande att de satsningar och investeringar som gjorts i både maskiner och teknik är ett resultat av en ökad efterfrågan från kunderna.

– Vi är väldigt glada över att öppna den här nya fabriken, det är ett viktigt steg för HANZA och även för våra medarbetare som jobbar här i Narva. Nu kommer vi kunna erbjuda våra kunder en komplett produktionslösning tack vare den nya monteringsavdelningen. Och det är precis det som Hanzas koncept "All you need is one" handlar om. Från enskilda komponenter till färdig slutmontering, säger Liivar Kongi, klusterpresident Baltikum i pressmeddelandet.

Fokus vid fabriken kommer att ligga på på slutmontering och den kommer att specialisera sig på tyngre konstruktioner. Ett av de första projekten som kommer att monteras i anläggningen är gaffeltruckar till Mitsubishi Logisnext Europe (MLE).


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1