Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Nokia
Elektronikproduktion |

Nokia tecknar avtal med Lundaföretag

Incoax Networks har ingått ett samförståndsavtal med Nokia, som kommer att erbjuda Incoax systemlösning för Fiber Access Extension inom ramen för Nokias lösningsportfölj Gigabit Connect.

Samförståndsavtalet markerar starten på ett samarbete mellan de två företagen med målet att sömlöst integrera Incoax produkter och lösningar i Nokias befintliga helhetslösning för bredbandsåtkomst, inklusive hantering av managementsystemet Altiplano.

”Det är mycket glädjande att konstatera att InCoax systemlösning har potential att ingå i Nokias övergripande marknadserbjudande och kunna göras tillgänglig för deras stora kundbas. Vi är övertygade att detta kommer att leda till en lång och ömsesidigt givande affärsrelation med Nokia," säger Jörgen Ekengren, vd på Incoax Networks, i ett pressmeddelande. 

Nokia strävar efter att positionera Incoax systemlösning som ett alternativ i flerfamiljshus där fiberinstallation inte är praktiskt genomförbar.

”Incoax branschledande MoCA Access-lösning kommer att bli en viktig del av Nokias portfölj för bredbandsåtkomst och befintliga Gigabit Connect-lösning. Med Incoax lösning kommer vi att kunna bättre stödja kabeloperatörer att enkelt leverera multigigabit-tjänster över befintlig koaxialkabel i MDU:er och byggnader som är för svåra att driftsätta med fiber," säger Geert Heyninck, Vice President of Broadband Networks för Fixed Networks hos Nokia, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1