Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Connectivity
Embedded |

Sigma Connectivity får ny vd

Lundbaserade Sigma Connectivity har hittat en efterträdare till Rafael Litwicki, som nu lägger all fokus på Sigma Connectivity Aps och den danska marknaden.

Den 1 december träder Nercivan Mahmudovska in i rollen som vd för Sigma Connectivity. Det står i ett pressmeddelande.

Nercivan är civilingenjör och lyfts fram för sin "gedigna bakgrund och stora erfarenhet av branschen hon verkar i". Hon har varit en del av Sigma Connectivity Engineering i drygt fyra år, de tre senaste har hon tjänstgjort som vice vd och operativ chef. Hon har innan dess haft chefsroller inom R&D och mjukvaruutveckling på Sony Ericsson och Sony.

”Jag är övertygad om att Nercivan kommer att leda Sigma Connectivity Engineering mot nya framgångar. Hennes erfarenhet och engagemang kommer att vara avgörande för att fortsätta den fantastiska resa som vi har gjort under de senaste sex åren, säger Björn Lundqvist, vd på Sigma Connectivity, i pressmeddelandet.

Nercivan vill poängtera att Sigma Connectivity Engineering har en tydlig plats inom konsultförmedling, med expertis inom embedded IoT-mjukvara och tillhandahåller hårdvaru- och labbkompetetens från deras teknikhus.

”Vi tror på nära och långsiktiga partnerskap med våra kunder. Genom att utveckla våra befintliga relationer och bygga vidare på befintliga och nya samarbeten kommer vi att skapa starka engagemang. Vårt team är snabbt, engagerat och enkelt att samarbeta med och vi ser fram emot nya spännande uppdrag,” säger Nercivan Mahmudovska i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2