Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Swelex
Komponenter |

Stig Wahlström Elektronik blir Swelex

Addtech-bolaget Stig Wahlström Elektronik meddelar om ett namnbyte till Swelex, ett resultat av flera års sammanslagningar där Satco Komponent och Jolex integrerats i bolaget.

Varumärkesprofilen och namnbytet till Swelex representerar enligt bolaget "den synergi av expertis, kvalitet och vision de tre bolagen tillsammans står för". 

"I och med att vi nu kliver in i en ny era med ett markant utökat produktsortiment och fördjupad kompetens, har vi beslutat att omforma vår företagsidentitet till Swelex och därmed välkomna ett nytt kapitel. Swelex är ett resultat av den samlade erfarenheten från både Satco, Jolex och Stig Wahlström Elektronik," säger Tommy Ahlsved, vd för Swelex, i ett pressmeddelande.

Bolaget skriver att man går in i ett nytt skede av integrerade lösningar och avancerad teknologi inom elektronikindustrin - "från HVAC-lösningar designade för optimal termisk komfort, till spetskompetens inom sektorer som transport, energi, industri, medicinteknik, luftfart, rymd och försvar," heter det. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1