Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart Eye
Teknik |

12 nya koreanska design wins för Smart Eye

Smart Eye kommer att leverera sin Driver Monitoring System-mjukvara (DMS) till ytterligare tolv bilmodeller. Den beräknade intäkten för ordern är 150 miljoner kronor.

Smart Eye meddelar att man kommer att leverera sin teknologi till tolv nya bilmodeller från en befintlig, men icke namngiven, kund. Kunden beskrivs som en koreansk biltillverkare med global produktion.

Biltillverkaren har tidigare köpt Smart Eyes mjukvara för implementering i flera av dess tidigare bilmodeller och har nu valt att utöka tekniken till ytterligare fordon.

Den första av bilmodellerna som kommer att inkuldera Smart Eyes teknologi kommer att gå i produktion i början av 2024. De andra bilmodellerna kommer att gå i produktion under andra halvan av 2024 och 2025. Totalt räknar Smart Eye med att intäkten för ordern landar på 150 miljoner kronor, detta baserat på prognoser för den beräknade produktlivscykeln.

"När vi fortsätter att vinna ytterligare modeller med befintliga kunder stärker vi vårt samarbete med världens ledande biltillverkare ytterligare", säger Martin Krantz, vd och grundare av Smart Eye, i pressmeddelandet. "Den konsekvent höga prestandan hos vår mjukvara är det som har gjort oss till en ledande leverantör av DMS till fordonsindustrin, och vi är stolta över att sätta standarden för kvalitet och tillförlitlighet i varje modell vi utrustar med vår teknologi."


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2