Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CTEK
Elektronikproduktion |

CTEK utser ny Global Director Consumer

CTEK har utsett Fredrik Uhrbom till Global Director för den nya divisionen Consumer, tidigare Aftermarket. Divisionen Consumer riktar sig främst mot slutkonsumentledet med försäljning i mer än 70 länder via både distributörer, återförsäljare samt e-handlare.

Fredrik Uhrbom © CTEK

Fredrik kliver in i sin nya tjänst, som även innebär en plats i koncernledningen, under januari.

– Jag är mycket glad att vi, efter en gedigen rekryteringsprocess, kan välkomna Fredrik Uhrbom till CTEK. Fredriks mångåriga erfarenhet av att driva och utveckla internationella säljorganisationer kommer att vara essentiellt för CTEKs lönsamma tillväxt, säger Henrik Fagrenius, vd och koncernchef för CTEK i ett pressmeddelande.

Fredrik Uhrbom tar med sig erfarenhet från flertalet bolag inom detaljhandeln där han, bland annat, varit verksam som Sverigechef för Clas Ohlson samt Försäljnings & Marknadschef för Coop. Tidigare under sin karriär tillbringade Fredrik drygt tio år hos Hultafors Group som försäljningschef. 

– Det känns oerhört inspirerande och roligt att få vara med på CTEKs resa framåt och fortsätta utveckla kunderbjudande för både befintliga och nya målgrupper. Det är extra roligt att få bli en del av ett företag inom ett segment och kunderbjudanden som verkligen bidrar till en hållbar utveckling, säger Fredrik Uhrbom, ny Global Director Consumer på CTEK.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2