Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Svenska trafiksäkerhetskameror till Kroatien

Sensys Gatso Group har fått en inköpsorder från sin lokala partner i Kroatien, Meditronik, för leverans och underhåll av trafiksäkerhetskameror till det kroatiska inrikesministeriet.

Ordern avser system baserade på T-seriens plattform och kommer att användas för att övervaka hastighet, främst på statliga och kommunala vägar. Det står i ett pressmeddelande. 

Ordern har ett värde på 1,2 miljoner euro, motsvarande 13,5 miljoner kronor. Leveranserna kommer att ske 2023 till 2026 och serviceavtalet är på sex år.

"Sensys Gatso och dess partner Meditronik har sedan tidigare ett starkt och långvarigt partnerskap i Kroatien, där Meditronik är den största leverantören av automatiska övervakningskameror för hastighet. Detta kontrakt stärker ytterligare vår position som det mest välrenommerade företaget för trafikövervakningssystem i landet. Vi är glada över att kunna bidra till att förbättra trafiksäkerheten i Kroatien," säger Giovanni Felicetti, Head of Sales Southern Europe, Sensys Gatso, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1