Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Impact Coatings
Elektronikproduktion |

Impact Coatings levererar två beläggningssystem

Den ena leveransen avser ett beläggningssystem för radomer till en europeisk kun. Den andra är bolagets första leverans av en Inlinercoater IC2000, för beläggning av bränslecellsplattor i Kina.

Ordern för radomsystemet mottogs i slutet av det första kvartalet 2023 och tillkännagavs i delårsrapporten för det första kvartalet. Det står i ett pressmeddelande.

Leveransen av Inlinercoater IC2000-systemet görs till Seksun Technology (Suzhou) Co., Ltd., en order som offentliggjordes via pressmeddelande den 7 juni 2023. Beläggningssystemet till SEKSUN utgör en större delleverans av totalordern och ska under 2024 följas av en uppgradering, vilken kommer att tillföra ytterligare beläggningsmöjligheter för kunden.

I och med dessa leveranser har samtliga systemordrar i den rapporterade orderboken vid periodens slut för det tredje kvartalet 2023 nu antingen levererats eller dellevererats.

Bolaget avser att för det fjärde kvartalet 2023 rapportera omsättning om cirka 29 miljoner kronor för ovanstående leveranser. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-26 09:38 V22.4.33-1