Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Beammwave
Teknik |

BeammWave får miljonorder för utvecklingsplattform

Svenska BeammWave säljer sin första utvecklingsplattform (DP1) till ett ordervärde på ca 100 000 dollar (cirka en miljon kronor) och ingår samtidigt ett gemensamt utvecklingsavtal med Molex.

BeammWave är experter på högfrekventa kommunikationslösningar och digital beamforming, har skrivit under ett utvecklingsavtal med Molex. Avsikten är att testa samt integrera BeammWaves digitala beamformingkoncept i ett flertal produkter. Produkterna inkluderar Molexs nya IAA-antenn och BeammWaves digitala beamforming produkter i form av hårdvara och algoritmer.

Arbetets initiala omfattning har ett värde av cirka 100 000 dollar.

"Vi är glada över att BeammWave kan ha det vi har letat efter - ett mmWave beamforming koncept som inte bara kan leverera enastående prestanda utan också potentiellt kan användas i en rad olika produkter som kommer att göra det möjligt för oss att tillhandahålla innovativa lösningar och skapa värde för våra kunder”, säger William Spink, RF Engineering Director på Molex i ett pressmeddelande.

Stefan Svedberg, vd för BeammWave, menar att avtalet har stor betydelse för bolaget och kommer att ha en framtidspåverkan. 

"Det här avtalet är av stor betydelse för BeammWave, då det kommer att påverka den framtida inriktningen för våra produkter och tillåta innovation att utvecklas i ett flertal applikationer. Jag är otroligt nöjd med att vi kan göra detta tillsammans med ett stort globalt företag som har en ingenjörskultur som passar perfekt för BeammWave”, säger Stefan Svedberg.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1